creditpersso

PERSONLIG KREDIT

PERSONLIG KREDIT, HVAD ER DET?
Det er en forbrugerkredit, og i modsætning til overdraget kredit kræver brugen ikke bevis; det kan derfor bruges til alle typer private projekter: anskaffelse af en hjemmebiograf, indretning af et nyt lokale i huset, ekstraordinære ferier… Det kan også bruges til at håndtere en midlertidig kassekredit, fordi det viser sig at være billigere end agios. Det er derfor et tilgængeligt lån, der gør det muligt at overkomme en specifik vanskelighed eller at gennemføre et projekt frit bestemt af låntageren.

ENKEL OG FLEKSIBILITET AF PERSONLIG KREDIT
Det lånte beløb vedrører beløb på 20.000 kr. til 100.000 kr. over en periode generelt begrænset til 60 måneder. Med forbehold for verifikation af låntagers kreditværdighed etableres et kreditforslag ved at specificere en vis mængde information: bevilget beløb, kredittens varighed, årlig procentsats, samlede omkostninger ved kreditten… Det personlige lån kan gøre objektet førtidig tilbagebetaling: kontrakten indeholder bestemmelser om vilkår og eventuel kompensation. Endelig har låntageren 14 dage til at trække sig tilbage, hvis han skifter mening efter at have underskrevet kontrakten.

ET BRYGGENDE SYSTEM
Det personlige lån er en afskrivningsberettiget kredit: Når renter og kapital er tilbagebetalt i henhold til den tidsplan, der er fastsat i kontrakten, ophører låntagers forpligtelse. Og frem for alt, da kursen er fast, er der ingen ubehagelige overraskelser: Låntageren ved, hvad han kan forvente i hele varigheden af ​​sit engagement. Det lånte beløb udbetales til låntageren, som derefter bruger det sikkert. For at klare de forskellige eksistensforhold giver det personlige lån en hurtig, tilgængelig og sikker løsning. På den anden side, til køb af en bil eller udførelsen af ​​arbejde i hjemmet, er det at foretrække at henvende sig til tildelte kreditter, der er bedre egnet til denne type projekter.